ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Олена Старченко

24.07.2024 · Врятовані життя

м. Харків

Важко бачити свою дитину, але не мати змоги її обійняти.

Олена зраділа, коли у січні 2023 року дізналася, що вагітна. В неї вже є старший син Кіріл, але вона завжди мріяла, щоб у родині було більше дітей.

Олена була під наглядом лікаря, ходила на роботу і чекала, що на початку осені в неї з'явиться дитина. Мріяла, як візьме її на руки й знову переживе ці щасливі миті перших днів материнства. Але цього не сталося.

null

29 липня прокинулась о п’ятій ранку і відчула, що відійшли води. Зібрались та швидко поїхали в лікарню. Народила Богданчика на сьомому місяці з вагою 1300 грамів.

Через передчасне народження у хлопчика не розкрились повністю легені. Лікарі перевели немовля у відділення інтенсивної терапії і під’єднали до апарата штучної вентиляції легень від UNITED24. Хлопчик пробув на ньому тиждень, а Олена могла спостерігати за сином лише здалеку.

Це дуже тривожні моменти, коли ти бачиш свою дитину, але не можеш її обійняти, не можеш годувати, не можеш повноцінно доглядати. Після ШВЛ ми ще місяць були в лікарні під наглядом лікарів.

null

Зараз маленькому Богдану 8 місяців і важить він 7300 грамів. Росте здоровою дитиною та добре розвивається.

Ми дуже любимо нашого Богданчика. Дякуємо всім, завдяки кому в нашій країні є апарати, які допомагають “раннім пташкам”.