ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Жителі канадського міста Егенвіль зібрали 90 000 CAD для UNITED24 на медичні потреби України

24.06.2022

Громада міста Егенвіль у Канаді провела благодійний аукціон і зібрала 90 000 канадських доларів, які будуть спрямовані на Медичну допомогу через UNITED24.

Жителі канадського міста Егенвіль зібрали 90 000 CAD для UNITED24 на медичні потреби України

Громада міста Егенвіль у Канаді провела благодійний аукціон і зібрала 90 000 канадських доларів, які будуть спрямовані на Медичну допомогу через UNITED24.

На аукціоні були виставлені понад 60 лотів: від сертифіката на проживання в готелі Оттави до харчових продуктів. Також була представлена колекційна марка, авторка якої — студентка з України, харківʼянка Оксана Маляр. У 2017 році, коли Канада святкувала 150-річчя, Оксана перемогла у конкурсі дизайну, приуроченому до цієї події. Марка стала дуже популярною серед колекціонерів і навіть була презентована Премʼєр-міністру Канади Джастіну Трюдо. На аукціоні таку саму марку продали за 1500 канадських доларів.

«Ми невелика громада, але робимо все, щоб підтримати Україну. Наш внесок — це лише піщинка у загальних потребах України, але ми щиро сподіваємося, що він вплине на життя українців», — наголосив організатор вечора Джеральд Трейсі.

Дякуємо всім за підтримку! Кожен внесок має значення.