ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

UNITED24 презентували на Cannes Lions International Festival of Creativity 2022. Зал аплодував стоячи.

24.06.2022

UNITED24 презентували на головній події року в галузі реклами та комунікацій Cannes Lions International Festival of Creativity 2022. Вперше з 1954 року, коли був створений фестиваль, організатори віддали сцену не бренду чи кампанії, а країні.

UNITED24 презентували на Cannes Lions International Festival of Creativity 2022. Зал аплодував стоячи.

UNITED24 презентували на головній події року в галузі реклами та комунікацій Cannes Lions International Festival of Creativity 2022. Вперше з 1954 року, коли був створений фестиваль, організатори віддали сцену не бренду чи кампанії, а країні. Україну представляли режисер Олег Томін, креативний директор Banda Павло Вржещ, переможниця «Євробачення» Джамала та координаторка UNITED24 Ярослава Гресь. Відкривав українську панель Володимир Зеленський.

 «Сьогодні для України боротьба за увагу світу така ж важлива, як боротьба за зброю для нашої армії та за нові санкції проти Росії. Бо поки світ бачить і чує, що росія робить на українській землі, ми отримуємо більше підтримки. Скажу вам як є: саме від уваги світу залежить, коли й чим закінчиться ця війна. І тому мені потрібні союзники. Нам потрібні такі люди, як ви. Ті, хто найкраще у світі вміє привертати й направляти увагу. Зараз ви можете, просто застосовуючи ваші професійні якості, наблизити мир у Європі. Я вірю, що сила людської креативності більша, ніж сила ядерної держави, яка застрягла в минулому. Говоріть про Україну! Не давайте світу переключитись на щось інше. Світ має памʼятати, що Україна бореться за свободу і що ця боротьба повинна завершитись перемогою. Якнайшвидше», — звернувся Президент України до гостей фестивалю.

Координаторка UNITED24 Ярослава Гресь закликала найкращих креативників світу долучитися до платформи:

«Наша задача номер один — додати до фандрейзингу креатив. Зробити колаборації з найбільшими брендами у світі, з найкращими брендами, які не стоять осторонь, які виражають свою позицію і дають можливість своїм споживачам доєднатися до неї. Зробити проєкти з найкращими агенціями світу — ми відкриті до ваших сміливих ідей, бо ми і є сама сміливість. Ми дамо вам повну свободу ідей, бо ми боремося за свободу всієї Європи. Сьогодні я пропоную усім креативним командам світу приїхати в Україну. Створюйте разом із нами, створюйте для нас. Ми будемо вашим найкращим клієнтом. Підмініть тих, хто не може створювати зараз, тих, хто сьогодні захищає Україну. Допоможіть нам виграти у цій війні».