ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Андрій Шевченко став першим амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Він зосередиться на напрямку Медичної допомоги.

18.05.2022

На початку травня Президент України Володимир Зеленський ініціював запуск фандрейзингової платформи UNITED24. Її мета — збільшити благодійні пожертви на підтримку України у світі, працювати з міжнародними організаціями та великим бізнесом, всіляко промотувати Україну на міжнародній арені. Сьогодні Президент України підписав Указ щодо заснування національного бренду UNITED24 та привітав першого амбасадора UNITED24 — легендарного українського футболіста й тренера Андрія Шевченка.

Андрій Шевченко став першим амбасадором  фандрейзингової платформи UNITED24. Він зосередиться на напрямку Медичної допомоги.

На початку травня Президент України Володимир Зеленський ініціював запуск  фандрейзингової платформи UNITED24. Її мета — збільшити благодійні пожертви на підтримку України у світі, працювати з міжнародними організаціями та великим бізнесом, всіляко промотувати Україну на міжнародній арені. Сьогодні Президент України підписав Указ щодо заснування національного бренду UNITED24 та привітав першого амбасадора UNITED24 — легендарного українського футболіста й тренера Андрія Шевченка.

Фандрейзингова платформа UNITED24 працює за трьома напрямами: «Оборона та розмінування», «Медична допомога», «Відбудова України». Упродовж першого тижня її роботи на рахунках Національного банку України було зібрано понад 25 мільйонів доларів. Усі охочі можуть зробити внесок в один клік на сайті u24.gov.ua. Корпоративні донори можуть обрати цільову допомогу — забезпечити обладнанням лікарню, відбудувати об’єкт критичної інфраструктури, придбати амуніцію для військовослужбовців тощо. Невдовзі така можливість з’явиться і для широкої аудиторії.

За підтримки UNITED24 відбуватимуться благодійні заходи та концерти, партнерські проєкти з відомими брендами, а також співпраця з лідерами думок. Першим послом UNITED24 став футболіст і тренер Андрій Шевченко. Сьогодні, 18 травня, відбулась його зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським. Для цього Шевченко спеціально приїхав із Лондона до Києва.

«Важливо, що першим амбасадором бренду UNITED 24 став українець, якого знають в усьому світі. Андрій має величезну довіру та авторитет, які здобув своєю наполегливою працею та своїми спортивними досягненнями. Тепер він має нову місію – розповідати світу про події в Україні та направити свій авторитет на збільшення міжнародної допомоги нашій державі, щоб наблизити нашу перемогу», — сказав Президент України.

Зі свого боку Андрій Шевченко зазначив, що для нього велика честь стати першим амбасадором UNITED24. «Я представляю Україну на міжнародній футбольній арені багато років. Але сьогодні, коли моя держава потерпає від війни, мій пріоритет не футбол, а допомога Україні. Я зосереджуся на напрямку Медичної допомоги, щоб рятувати поранених, допомагати нашим медикам, відновлювати лікарні. Я зроблю усе можливе, щоб підвищувати обізнаність про потреби України, щоб заохочувати людей долучатись до UNITED24, робити внесок в нашу перемогу», — сказав він.

Команда UNITED24 продовжує працювати над залученням амбасадорів, які доєднаються до Андрія Шевченка та будуть спрямовувати зусилля на збільшення кількості пожертв на допомогу Україні.