ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ПЛАТФОРМИ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) став партнером UNITED24

07.10.2022

Клуб профінансує відбудову зруйнованого відділення Чернігівської міської лікарні №3. Зокрема, відновлення потребує відділення рентгенології, зруйноване російськими ракетами. Попри пошкодження лікарня продовжує надавати необхідну медичну допомогу пацієнтам.

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) став партнером UNITED24

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) став партнером UNITED24.

Клуб профінансує відбудову зруйнованого відділення Чернігівської міської лікарні №3. 

Зокрема, відновлення потребує відділення рентгенології, зруйноване російськими ракетами. Попри пошкодження лікарня продовжує надавати необхідну медичну допомогу пацієнтам.

«Завдяки підтримці UNITED24 з усього світу МОЗ вже зміг закупити і автомобілі швидкої допомоги, і апарати ШВЛ, і багато важливого медичного обладнання. А Чернігівська міська лікарня стане першим проєктом UNITED24 з відбудови соціальної інфраструктури. І ми раді розпочинати його разом із легендарним клубом», — зазначив Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України на підписанні меморандуму з «Динамо» (Київ).

Кошти на відбудову, а саме 250 000 фунтів стерлінгів, були зібрані ФК «Динамо» під час благодійного матчу #StopWarInUkraine в Ліверпулі з ФК «Everton». Загалом клуб провів 15 благодійних матчів у європейських країнах.  

«Match for peace #StopWarInUkraine, що відбувалися в європейських країнах, обʼєднали мільйони людей. Це були не просто футбольні ігри, а справжні антивоєнні події, що згуртували увесь світ навколо підтримки України та допомоги постраждалим від війни, розпочатої рф. Дякуємо всім уболівальникам і благодійникам за підтримку», — зазначив Георгій Бущан, голкіпер ФК «Динамо», який разом із Віталієм Сівковим, першим віцепрезидентом клубу, та Максимом Радуцьким, директором із розвитку, були присутні на підписанні меморандуму про співпрацю із UNITED24.

Дякуємо за підтримку та пишаємось українськими командами!