ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Світова зірка кантрі-музики Бред Пейслі став амбасадором платформи UNITED24 і підтримав напрям «Відбудова України»

24.01.2023

Відомий усьому світові виконавець кантрі-музики Бред Пейслі приєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24.

Світова зірка кантрі-музики Бред Пейслі став амбасадором платформи UNITED24 і підтримав напрям «Відбудова України»

Відомий усьому світові виконавець кантрі-музики Бред Пейслі приєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24. Багаторазовий лауреат премій «Греммі» та Academy of Country Music Awards буде підтримувати напрям «Відбудова України»: https://u24.gov.ua/uk/donate/renew 

Пейслі — володар трьох нагород «Греммі», п’ятнадцяти нагород Academy of Country Music Awards, чотирнадцяти Country Music Association Awards та двох American Music Awards. У 2008 році він став першим виконавцем, чиї десять синглів поспіль опинились на першому місці Billboard Country Airplay. 

Нового амбасадора традиційно представили під час онлайн-дзвінка Президенту України. Володимир Зеленський подякував музиканту за підтримку українців:

«Я дякую, що ви вирішили приєднатись саме до напряму "Відбудова". Життя багатьох людей було зруйноване. Зараз ми маємо залучати якомога більше знаменитостей, які привертатимуть увагу до необхідності відновлення домівок українців, що постраждали від війни».

«Я не одинокий у своєму бажанні допомогти Україні, — поділився Пейслі. — Але, як і багато людей в Америці, досі я не знав напевно, як простягнути руку допомоги зі США. Мені дуже пощастило приєднатись до платформи, яка дозволить це зробити. Як американець я бачу, наскільки ми схожі, скільки в нас спільних цінностей з відважними людьми України, і я зосереджу зусилля на тому, щоб допомогти українським родинам відновити свої оселі та повернутися додому».

Співак Бред Пейслі підтримував Україну з початку повномасштабного вторгнення, зокрема взяв участь у благодійному телемарафоні Ukraine: Answering the Call, який транслювали в прайм-тайм три американські канали.