ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Починаємо розповідати вам про донорів, які допомагають в операційній діяльності UNITED24

03.03.2023 · Партнерства

Важливо, що всі кошти, які збирає UNITED24 на підтримку України, потрапляють на рахунки Національного банку України, закріплені за трьома міністерствами — Оборони, Інфраструктури та Охорони здоров'я.

Починаємо розповідати вам про донорів, які допомагають в операційній діяльності UNITED24

Платформа не бере жодних відсотків на утримання команди чи інші витрати. Тож кожна пожертва використовується за призначенням. 

Для підтримки операційної діяльності UNITED24 ми шукаємо окремих донорів і дуже вдячні їм. 

Тож знайомтеся, Євген Зайферт — меценат, один із найбільших донорів UNITED24, співзасновник блокчейн-компанії Everstake. Everstake — децентралізований стейкінговий провайдер, який має понад 600 000 користувачів. Євген допомагає нам з перших днів існування платформи. 

Євген разом із партнерами створив Everstake 5 років тому і за цей час перетворив на великий бізнес з капіталообігом у сотні мільйонів доларів. Завдяки його підтримці UNITED24 може створювати багато важливого контенту, який допомагає збирати мільйони доларів для України та тримати війну у фокусі уваги світу. 

«Я радий підтримувати команди UNITED24, які працюють над фандрейзинговою платформою та медіа. Вони дають вимірюваний твердий результат для перемоги. Я ставлюсь до цього як до мультиплікатора — завдяки неймовірним проєктам ми бачимо, як примножуються донати на підтримку України».