ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

NAFO Fleet, частина 2: ЕскаДрон The Flyin’ Fellas

07.03.2023 · Анонси

NAFO Fellas та UNITED24 розпочинають збір коштів на ударні безпілотники для захисту та звільнення східних територій України.

NAFO Fleet, частина 2: ЕскаДрон The Flyin’ Fellas

Минуло два місяці відтоді, як спільнота NAFO зібрала кошти на морський безпілотник для українського флоту, щоб захистити наші акваторії від російських військових кораблів. Сьогодні ми знову кличемо Fellas на допомогу, щоб дати відсіч ворожим сухопутним військам та звільнити українські території на сході завдяки підтримці з повітря.

Ми раді оголосити збір коштів на 240 ударних безпілотників FPV (First Person View) українського виробництва, які приєднаються до флотилії дронів ГУР: 20 одиниць за кожен місяць страждань і руйнувань, які російські загарбники принесли на нашу землю.

Маленькі та недорогі (700 $ за один БПЛА), але водночас точні та ефективні, вони саме те, що потрібно для проведення оборонних і контрнаступальних бойових дій, а також для порятунку життя захисників України. FPV добре зарекомендували себе у Бахмуті. Ці малюки можуть літати на відстань до 8 км, коригувати вогонь артилерії, вражати військову техніку та окопи з високою точністю, і навіть переслідувати рухомі цілі. Саме те, що ГУР прописав. Буквально.

240 новобранців «Армії дронів» справді можуть змінити ситуацію на найкривавішій ділянці бойових дій. А славетна армія Fellas може знову прийти на допомогу Україні — цього разу у формуванні ЕскаДрону The Flyin’ Fellas.

Ми знаємо, що ви підтримуєте такі ініціативи з щирої прихильності до України, а також із щирої ненависті до росії. Втім, ми все одно розіграємо круті призи серед усіх, хто приєднається до цього збору: дві пачк солі «Міць. Українська кам'яна», підписаних особисто начальником ГУР МО України Кирилом Будановим, а також три світшоти з лімітованої колекції UNITED24 (так, такі самі, як і той, в якому Президент Зеленський нещодавно виступав у Брюсселі та на інших офіційних заходах).

Нехай буде bonk! Приберемо з України мотлох, якого тут ніколи не мало бути.