ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Відбудова України: історія Катерини з Ірпеня

17.02.2023

Катерина з чоловіком Миколою та 16-річною дочкою Євгенією купили квартиру в затишному ЖК «МюнХаузен» в Ірпені у 2016 році на етапі будівництва.

Відбудова України: історія Катерини з Ірпеня

Житло було задороге для родини, проте квартира запала в душу, тож взяли кредити й позичили кошти. В’їхали в омріяне житло у квітні 2018 року.

«Переїхали ми у голі стіни, спали на матраці та вкладали у квартиру всю душу і всі зароблені кошти. Поки росла донька, ми всі жили в однокімнатній квартирі. В Ірпені у Євгенії нарешті з’явилася власна кімната. Останній борг за квартиру віддали у січні 2022 року. На початку лютого закінчили всі ремонтні роботи. 14 лютого 2022 року святкували день закоханих та мріяли про початок нового життя, в якому у дочки нарешті з'явиться сестричка або братик. Та нове життя почалося не так, як ми уявляли. Ми виїхали з Ірпеня 25 лютого, після ночі у підвалі, з одним рюкзаком за плечима, а у березні побачили через обгоріле дверне вічко згарище на місці нашого омріяного житла. 400 мішків з уламками колишнього життя ми з чоловіком і сусідами винесли з нашої квартири. Найважче це пережила донька. Коли Женя дізналася, що Еліна Світоліна збиратиме на відбудову нашого будинку, була неймовірно щаслива і повірила у те, що її мрія повернутись додому нарешті здійсниться».

Титулована тенісистка та амбасадорка UNITED24 Еліна Світоліна збирає кошти на відбудову зруйнованого російськими окупантами житлового комплексу в Ірпені по вулиці Київській, 53.
 
Приєднуйтесь! Завдяки вашій підтримці родина Катерини та ще понад 100 сімей зможуть повернутися додому.
 
Залишилося всього 127 000 євро!
Ukraine needs direct help. Now. Підтримати збір