ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ПЛАТФОРМИ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

UNITED24 звітує за червень: понад 200 млн грн на збір «Допоможемо рятувальникам», нові амбасадори та реалізовані збори

13.07.2023 · Події

202 мільйони гривень зібрала платформа UNITED24 на допомогу рятувальникам, які ліквідовують наслідки російського теракту на Каховській ГЕС. Було придбано та доставлено необхідне обладнання: човни, всюдиходи, бульдозери, автокран, екскаватор, телескопічні навантажувачі, рятувальні драбини, металошукачі, мотопомпи.

UNITED24 звітує за червень: понад 200 млн грн на збір «Допоможемо рятувальникам», нові амбасадори та реалізовані збори

У червні до UNITED24 приєднались нові амбасадори: американський актор Міша Коллінз та український футболіст Олександр Зінченко. Коллінз відвідав Чернігівщину та зустрівся з українськими саперами, після чого відкрив збір на машини для розмінування. Зінченко презентував Президенту Зеленському ідею матчу на підтримку України, який відбудеться у Лондоні 5 серпня 2023 року та об’єднає на полі Стемфорд Бридж легенд світового футболу та нинішніх зіркових гравців. Капітанами команд стануть Олександр Зінченко та перший амбасадор платформи Андрій Шевченко. Мета матчу — зібрати кошти на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області. 

Попри затоплення на півдні Державній службі транспорту вдалось відкрити ще три відбудовані мости на Миколаївщині. Кошти на них акумулювали з пожертв донорів UNITED24 та АВТ Баварія, партнера платформи, офіційного представника BMW в Україні. Усі мости в Миколаївській і Херсонській областях, зведені раніше, вистояли: після підриву Каховської ГЕС вони були під водою майже десять днів. Загалом коштом донорів UNITED24 відбудовано вже 15 мостів на деокупованих територіях.

Також розпочався спільний проєкт UNITED24 та мережі АЗК WOG «Рятуємо всюди, де наші люди». Його мета — зібрати кошти на закупівлю рятувальних всюдиходів «Богун-2». 

Тим часом українські військові отримали нове підкріплення дронами — на фронт передали понад 500 безпілотних комплексів.

Крім цього, в червні платформа UNITED24 закрила перший збір за напрямом «Освіта та наука»: на відновлення зруйнованого ліцею у селі Бузова акумульовано 1 250 000 $. Після відбудови 452 дитини зможуть повернутися до навчання.