ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

The Power of Freedom: INTERTOP та UNITED24 випустили благодійну колекцію

09.11.2022

INTERTOP Fashionshop спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 випустили лімітовану благодійну колекцію, до якої увійшли футболки, худі та шопери зі слоганом UNITED24 «The Power of Freedom» та вишитим українським прапором. Увесь прибуток з продажу буде спрямований на підтримку ЗСУ.

The Power of Freedom: INTERTOP та UNITED24 випустили  благодійну колекцію

UNITED24 тепер на INTERTOP!

Відтоді як Президент України записав відео у футболці зі слоганом UNITED24 — The Power of Freedom — нашу пошту та соціальні мережі завалили листами з питанням, де можна придбати таку саму. Тож ми об'єдналися з INTERTOP, і колекція UNITED24 тепер доступна в магазинах бренду. 

Весь прибуток від продажу перекажуть на напрям «Оборона та розмінування». Тож футболки, худі та шопери The Power of Freedom стануть не просто символом єднання українців та всіх, хто підтримує Україну, а внеском у перемогу.

Усі речі пошиті в Україні. Таким чином INTERTOP підтримав вітчизняні виробництва. Вартість худі The Power of Freedom складає 1599 грн, футболки — 399 грн, а шопера — 499 грн. Колекція вже доступна за посиланням на INTERTOP.UA, а також у мобільному застосунку і в магазинах мережі.

Покажіть світу #thepoweroffreedom.

Купити