ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Гурт Imagine Dragons випустив короткометражний фільм на пісню “Crushed” для підтримки збору коштів через UNITED24

10.05.2023 · Амбасадори

10 травня відомий американський гурт Imagine Dragons презентував короткометражний фільм на композицію “Crushed”, що був знятий в Україні. Його режисером став Тай Арнольд, друг UNITED24 і автор найпопулярніших відеокліпів гурту. Мета релізу цього фільму — підтримати напрям «Відбудова України» фандрейзингової платформи UNITED24.

Гурт Imagine Dragons випустив короткометражний фільм на пісню “Crushed” для підтримки збору коштів через UNITED24

Фільм Тая Арнольда розповідає реальну історію 14-річного хлопчика на ім’я Сашко. Його рідне село Новогригорівка Миколаївської області було окуповане росіянами протягом п’яти місяців, допоки його не звільнили українські військові. Сашко вижив завдяки тому, що переховувався у бомбосховищі. Попри те, що бойові дії поблизу села припинились, будинок та школа хлопчика досі у руїнах. Кліп детально зображує історію наполегливості хлопчика. Відео завершується кадром зі словами: «Сашко та його родина сподіваються відновити свій дім. Як і багато інших. Вони все ще тут».

Короткометражна стрічка є присвятою мужності українського народу та закликом до світу про допомогу.

«Історія Сашка розриває серце, як і тисячі подібних історій людей, що відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні сім’я Сашка живе без електропостачання та не може користуватись жодними іншими комунальними послугами. Ми сподіваємося, що люди скористаються можливістю зробити внесок через UNITED24 та поділяться інформацією задля відбудови України», — прокоментував Ден Рейнольдс, фронтмен гурту.

«Я провів минулу зиму в Україні, доставляв продукти людям, які цього потребували. Багато з них все ще перебували під артилерійськими обстрілами або були нещодавно звільнені від окупації. Я постійно спілкувався з учасниками гурту на тему побаченого, і вони швидко запропонували зняти відеокліп, який би відображав емоції простих українців, що страждають від війни. Мені дуже сподобалась ця ідея, — розповідає Тай Арнольд. — Imagine Dragons дуже активно допомагають Україні, і я побачив у цьому можливість показати людям, як ця війна впливає на життя. Під час подорожей я зустрів Сашка, який пережив місяці обстрілів. Нещодавно він повернувся до рідного села і побачив, що воно повністю зруйноване. Це відео частково показує те, що пережив Сашко і що продовжують переживати тисячі інших українців щодня». 

Ярослава Гресь, координаторка UNITED24: «Переможець премії “Греммі”, мультиплатиновий гурт став амбасадором UNITED24 на прохання Президента Володимира Зеленського у 2022 році. Ми побудували сильне партнерство та залучили на підтримку України мільйони доларів, але найважливіше — об’єднали довкола нашої країни мільйони людей. Тай Арнольд та менеджер гурту Imagine Dragons Мак Рейнольдс показали ролик на саміті UNITED24 в Києві, який відбувся 5 травня. Сьогодні він представлений усьому світу. І ми віримо, що ця потужна робота допоможе нам зібрати кошти на відбудову».

Подивитися кліп

Зробити пожертву на відбудову України через UNITED24: https://donorbox.org/imagine_dragons

Американський гурт Imagine Dragons вперше відвідав Україну 2018 року. Квитки на концерт, який відбувся на найбільшому майданчику країни — НСК «Олімпійський» — були продані за перші декілька днів. Гурт мав повернутися з концертом у червні 2022-го, але відклав його через російське вторгнення. Артисти негайно скасували свої виступи в росії, а також заборонили випуск своїх альбомів на території рф. Крім того, Imagine Dragons підтримали Україну, виступивши на телемарафоні Save Ukraine. А під час цьогорічного європейського туру соліста гурту Дена Рейнольдса рідко можна було побачити на сцені без українського прапора.

Переглянути статтю