ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Вишиті імена передчасно народжених дітей: TVORCHI на доріжці у Ліверпулі

07.05.2023 · Анонси

7 травня український дует TVORCHI вийшов на головну доріжку «Євробачення-2023». На костюмах дуету вишиті імена, а також вага передчасно народжених українських дітей. Щоб допомогти маленьким українцям, TVORCHI разом із платформою UNITED24 збирають кошти на інкубатори інтенсивної терапії.

Вишиті імена передчасно народжених дітей: TVORCHI на доріжці у Ліверпулі

«Представляти Україну на пісенному конкурсі “Євробачення” під час війни — велика відповідальність. Ми знали, що наш перший вихід на доріжку будуть широко висвітлювати медіа, тож ці костюми — потужне послання світу. Врятуйте наших дітей! Врятуйте таких як Денис (900 г), Марічка (804,6 г) та Аліса (1600 г). Щодня  через війну в Україні народжуються діти, які не зможуть вижити без спеціального обладнання. Допоможіть нам зібрати кошти на інкубатори інтенсивної терапії. Віримо, що світ нас підтримає!»

Одяг для музикантів створила українська художниця по костюмах Леся Патока. Кожне ім’я на костюмі має свою історію. Наприклад, Аліса народилась з вагою всього 1600 грамів), бо в її матері почались передчасні пологи, коли Запоріжжя обстріляли ракетами С-300. Крихітка вижила тільки завдяки тому, що її помістили в інкубатор інтенсивної терапії. Імена Софія та Микита на костюмах TVORCHI — це історія двійнят: хлопчик при народженні важив 1280 г, а дівчинка — 1340 г. 

Кожен може приєднатись до збору на медичне обладнання за посиланням: u24.gov.ua/uk/save.hearts

Донори, які зроблять внесок від 1000 гривень, матимуть можливість виграти одну зі ста срібних прикрас від FROLOV та SOVA. Водночас серед десятьох донорів, які зроблять найбільші внески, розіграють десять золотих прикрас. Збір коштів триватиме з 28 квітня по 28 травня.