ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

EnoughTea Foundation організовує благодійний захід у Голлівуді за підтримки Мінцифри та UNITED24

19.10.2022

Фестиваль українських короткометражних фільмів, виставка NFT та збір коштів через UNITED24 на медичну допомогу у Голлівуді організовує EnoughTea Foundation.

EnoughTea Foundation організовує благодійний захід у Голлівуді за підтримки Мінцифри та UNITED24

Фестиваль українських короткометражних фільмів, виставка NFT та збір коштів через UNITED24 на медичну допомогу у Голлівуді організовує EnoughTea Foundation за участю  Леонарда Малтіна – одного з найавторитетніших кінокритиків сучасності, та його доньки Джессі Малтін, яка є співорганізаторкою заходу. 

Захід UkraineFilmFest відбудеться 20 листопада цього року в NeueHouse Hollywood у Каліфорнії, на який запрошено найвпливовіших та найвідоміших представників світової кіноіндустрії. До програми вечора включено такі кінострічки: “На своїй землі” Олександра Кирієнка, “Анна” Олеся Саніна, “Двері” Наталії Давиденко, “Запах поля” Андріани Ярмонової, “Віолончель” Олесі Моргунець, “Пам’ятай мене” Сергія Зейналова, “МА!” Богдана Железняка, “Папині кросівки” Ольги Журби, “Ілюзія контролю” Владека Занковського, “Переможець” Михайла Іллєнка, “Адамівна” Олександра Бикова, “ІНО” Кадима Тарасова, “Кохання” Микити Лиськова, “Я, Робот” Романа Бордуна.

Мета заходу — закликати світову кіноспільноту підтримати Україну безпосередньо донатити через фандрейзингову платформу UNITED24, ініційовану президентом України Володимиром Зеленським.

Кінопокази та благодійні вечори пройдуть також 26 листопада у Лондоні (Picturehouse Central) та Києві (Unit.City). На захід в українській столиці будуть запрошені не лише представники кіноіндустрії, але й волонтери, медики, захисники, а також представники української криптоспільноти. Гості в Києві матимуть змогу спостерігати пряме включення з Лондона, а також особливі відеозвернення від голлівудських зірок зі словами підтримки для українців.

Donate