ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи UNITED24 і підтримав напрям «Освіта і наука»

27.09.2023 · Амбасадори

Зірка культових фільмів «Шерлок Голмс», «Кінгсмен», «Загадкове вбивство-2», «Рок-н-рольник», «Гра в імітацію» приєднався до команди амбасадорів UNITED24.

Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи UNITED24 і підтримав напрям «Освіта і наука»

Він зосередить зусилля на підтримці українських шкіл. Про це стало відомо після онлайн-зустрічі актора з Президентом України Володимиром Зеленським. 

Цього року 5 серпня, у свій день народження, Марк Стронг взяв участь у благодійному матчі Game4Ukraine в Лондоні, метою якого було зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині. Відсьогодні він допомагатиме відновлювати українські школи та підтримуватиме українських освітян вже як амбасадор офіційної фандрейзингової платформи України. 

Під час онлайн-дзвінка Президент України Володимир Зеленський висловив Марку Стронгу подяку за підтримку України. 

«Щодня українці борються за свою свободу та обстоюють свою незалежність. Ми вдячні кожному, хто підсилює наш голос на міжнародній арені. Саме така потужна підтримка необхідна, щоб допомогти укр аїнським дітям здобувати якісну освіту попри повномасштабну війну. Півтора мільйона українських дітей навчаються дистанційно, і наше завдання повернути їх у шкільні аудиторії. Вдячний Марку за підтримку цього важливого напряму», — зазначив Володимир Зеленський

«Для мене честь стати голосом українських дітей у світі задля того, щоб у них було краще майбутнє. Як батько двох синів я усвідомлюю важливість якісної освіти та необхідність ходити до школи, спілкуватися з друзями, здобувати не тільки знання, а й навички, необхідні для дорослого життя. Українські діти заслуговують на те, щоб отримувати все необхідне», — сказав Марк Стронг