ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ПЛАТФОРМИ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Віталій Кім відкрив мостовий перехід у миколаївській області, відновлений завдяки донорам UNITED24

27.06.2023 · Події

На Миколаївщині відкрили постійний міст через канал Інгулецької зрошувальної системи, який був зруйнований у березні 2022 року. Міст відновили військовослужбовці 1-ї окремої бригади імені князя Лева Державної спеціальної служби транспорту. Всього коштом донорів UNITED24 відновлено вже 15 мостів у трьох областях України.

Віталій Кім відкрив мостовий перехід у миколаївській області, відновлений завдяки донорам UNITED24

«Сьогодні ми відкриваємо мостовий перехід, який розвантажить основну трасу на Миколаїв-Херсон і допоможе мешканцям громади вільно пересуватись районом. Зараз ми відновлюємо інфраструктуру, щоб люди повертались додому. Вдячні нашим Збройним силам України, Державній спеціальній службі транспорту та UNITED24 за допомогу», — сказав очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Міст довжиною 18 метрів стоїть на десятьох бетонних палях, здатних витримувати навантаження до 120 тонн. 

Після теракту на Каховській ГЕС і розливу Дніпра два мости на таких самих палях, відновлені навесні 2023 року, понад 10 діб залишалися під водою. Але завдяки якісним матеріалам і роботі мостобудівників мости витримали й зараз продовжують поєднувати береги та людей. 

Під час будівництва Державна спеціальна служба транспорту використовувала бульдозер, екскаватор, дорожній каток, також придбані коштом донорів UNITED24. Також був побудований акведук через зрошувальну систему.