ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

UNITED24 та АВТ Баварія профінансували відновлення моста у Миколаївській області

15.03.2023 · Партнерства

15 березня у Баштанському районі Миколаївської області відкрили міст через річку Інгулець, який був зруйнований російськими військами у листопаді 2022 року.

UNITED24 та АВТ Баварія профінансували відновлення моста  у Миколаївській області

Міст гарантує безпечний проїзд жителям навколишніх сіл і дозволить доставляти гуманітарну допомогу. Відновили його військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального Конотопського полку Державної спеціальної служби транспорту. А профінансувала відбудову компанія АВТ Баварія через фандрейзингову платформу UNITED24. 

 

«Відбудова моста у Баштанському районі Миколаївської області є надзвичайно важливою подією для місцевих жителів та для АВТ Баварія. Ми пишаємось тим, що вкотре доєдналися до проєкту, що сприяє відбудові українських міст, які постраждали від країни-агресора. Наша плідна співпраця з UNITED24 не зупиняється. Ми продовжуємо допомагати Україні протистояти ворогу та відбудовувати нашу державу»,

— зазначив Ерік Бернінг, генеральний директор АВТ Баварія.

Це вже восьмий міст, який звели за кошти донорів, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24, і п’ятий міст на деокупованій Миколаївщині. 

«Громада довго чекала на відбудову цього моста, адже він забезпечить безперебійне транспортне сполучення.  Дякую UNITED24 та АВТ Баварія, бо саме завдяки кооперації з бізнесом вдалося в такі терміни виконати завдання із відбудови мосту. Продовжуємо працювати. Ми відбудовуємо область, адже нам тут жити. Це наш дім»,

— наголосив Віталій Кім, голова Миколаївської обласної державної адміністрації.