16.08.2022

Мрія меломана: колонка Bang & Olufsen у кольорах українського прапора

Фандрейзингова платформа UNITED24 презентувала акустичну колонку відомого бренду аудіо- та відеообладнання Bang & Olufsen. Лімітована колекція в кольорах українського прапора випущена на підтримку UNITED24 та має сприяти збільшенню благодійних зборів для України. Першу колонку презентували Президенту України Володимиру Зеленському. 

Колонки також будуть встановлені у фірмових магазинах Bang & Olufsen в різних країнах Європи, щоб нагадувати відвідувачам про важливість підтримувати Україну. Одна колонка вже прибула в Київ. Наразі лімітована колекція не продається. Але 10 колонок Beosound 2 Ukrainian edition розіграють поміж прихильниками бренду за благодійний внесок. Взяти участь у розіграші може кожен охочий із будь-якої країни. 

Для цього необхідно переказати від 10 євро за посиланням. Кількість внесків від одного учасника необмежена.

Старт розіграшу — 16 серпня о 10:00 CET (11:00 Київ). Завершення — 31 серпня о 23:59 CET (00:59 Київ). Переможців оберуть за допомогою сервісу рандомайзингу 1 вересня о 18:00 CET (19:00 Київ). Результати будуть опубліковані на офіційному сайті фандрейзингової платформи UNITED24.


Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю рентгенівських апаратів із С-арками. Вони допоможуть лікарям швидко діагностувати множинні переломи та осколкові поранення.

Умови розіграшу.

Публікуємо номери виграшних квитанцій:

24365784; 23795760; 24288298; 24312540; 24252538; 23873688; 24005690; 23811509; 23795905; 23941640.

Підпишіться на UNITED24 у соціальних мережах

Загальні питання:
[email protected]

Медіа:
[email protected]

Співпраця:
[email protected]