ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Джедайське оновлення застосунку «Повітряна тривога»

17.12.2022

Застосунок «Повітряна тривога» став партнером UNITED24. Його англійську версію озвучив амбасадор фандрейзингової платформи, американський актор Марк Гемілл, а у пуш-сповіщенні про скасування тривоги зʼявився заклик зробити пожертву на підтримку ЗСУ.

Джедайське оновлення застосунку «Повітряна тривога»

Підтримати ЗСУ

Застосунок «Повітряна тривога» став партнером UNITED24. Його англійську версію озвучив амбасадор фандрейзингової платформи, американський актор Марк Гемілл, а у пуш-сповіщенні про скасування тривоги зʼявився заклик зробити пожертву на підтримку ЗСУ.

Виконавець легендарної ролі джедая Люка Скайвокера повідомлятиме про пʼять видів небезпеки: ракетний удар, артилерійський обстріл, вуличні бої, радіаційна та хімічна загроза. До сповіщень про скасування тривоги Марк Гемілл також додав знакові цитати із «Зоряних війн». 

«Ми нескінченно вдячні Марку Геміллу за постійну підтримку, яку він надає нашій країні, — говорить координаторка UNITED24 Ярослава Гресь. — Марк не тільки став першим амбасадором “Армії дронів”, першою великою зіркою, яка підтримала військовий збір для України, він постійно просуває інтереси України у численних інтерв'ю, не відмовляється від жодної можливості поговорити зі світом про нашу боротьбу за свободу. Тільки вчора Гемілл оголосив фандрейзинг на десять данських дронів Heidrun, щоб підтримати українських захисників, а сьогодні ми вже презентуємо ще один проєкт за його участі — англомовну версію “Повітряної тривоги”, якою зможуть скористатися журналісти, міжнародні місії, усі, хто зараз працює в Україні. Я впевнена, що і багато українців хоча б раз змінять мову застосунку, щоб почути: “Attention, the street fighting alert is over. May the Force be with you”». 

Усі пожертви, зроблені через застосунок «Повітряна тривога», будуть переказані через UNITED24 на закупівлю дронів для українських військових. 

«Для нас це не просто оновлення застосунку, а частина роботи на інформаційному фронті та можливість допомогти Збройним силам України продовжувати ефективну боротьбу. На жаль, численні тривоги досі є реальністю українців, і ми постійно потребуємо допомоги західного світу. Ми маємо надію, що англомовна версія застосунку допоможе нам привернути увагу іноземців до війни в Україні та спонукатиме їх підтримувати наших захисників і захисниць. Вдячні партнерам UNITED24 та світовій легенді Марку Геміллу за залученість та невпинну роботу задля перемоги», — говорить Валентин Гриценко, CMO Ajax Systems.

Англійська версія «Повітряної тривоги» з голосом Марка Гемілла вже доступна першим користувачам на iOS, Android та Huawei. Оновлення застосунку відбувається за принципом Сanary Release: доступ до версії 4.2 зʼявлятиметься поступово протягом тижня, а не одночасно для всіх користувачів. Якщо застосунок не оновився до версії 4.2 автоматично, будь ласка, оновіть його вручну або встановіть повторно. Якщо мова інтерфейсу вашого смартфона не українська, за замовчуванням встановлюється англійська версія застосунку.

Застосунок «Повітряна тривога» розробили компанії Ajax Systems та Stfalcon за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Програму завантажили вже 11 мільйонів разів. Вона стала зручним і надійним інструментом інформування про небезпеку в Україні.

Підтримайте ЗСУ та обирайте голос Марка Гемілла у застосунку «Повітряна тривога».

May the force be with U!

Підтримати ЗСУ