ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Еліна Світоліна стала амбасадоркою UNITED24

08.06.2022

Титулована тенісистка Еліна Світоліна стала другим амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24.

Еліна Світоліна стала амбасадоркою UNITED24

Титулована тенісистка Еліна Світоліна стала другим амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Амбасадорку представили 7 червня під час онлайн-зустрічі з Главою держави, віцепрем‘єр-міністром – міністром цифрової трансформації  Михайлом Федоровим та координаторкою платформи Ярославою Гресь. До  відеоконференції також долучився перший амбасадор UNITED24 Андрій Шевченко, разом з яким Еліною Світоліною продовжить об’єднувати світову спортивну спільноту довкола допомоги Україні.

«Щоразу, перемагаючи на корті, я була щаслива принести перемогу своїй країні. Я завжди пишалася тим, що я українка. Сьогодні, коли моя країна опинилася перед обличчям страшного ворога, я не залишусь осторонь. Я буду робити все можливе, аби Україна виборола свою найголовнішу перемогу, Для мене честь долучитися до UNITED24 і поєднати зусилля з Президентом України», — сказала Еліна Світоліна. 

З початком повномасштабної російської  агресії Еліна Світоліна відмовилася виступати на будь-яких змаганнях проти спортсменок із Росії та Білорусі. Водночас вона стала гучним голосом України на світовій арені.

 

Джерело фото: REUTERS/Daniel Becerril