ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

11 місяців фандрейзинговій платформі UNITED24: понад 300 мільйонів доларів внесків, амбасадор Беар Гріллз та завершення проєкту «Міць. Українська кам’яна»

07.04.2023 · Анонси

У березні сума внесків через платформу UNITED24 сягнула 300 мільйонів доларів, проєкт «Міць. Українська кам’яна» зібрав понад 58 500 000 гривень на дрони-камікадзе для українських розвідників, а до амбасадорів приєднався знаменитий мандрівник Беар Гріллз.

11 місяців фандрейзинговій платформі UNITED24: понад 300 мільйонів доларів внесків, амбасадор Беар Гріллз та завершення проєкту «Міць. Українська кам’яна»

Найбільшим доставленням у березні стала передача військовим на найгарячіших ділянках фронту майже 500 безпілотників. 

Окрім завершення збору для ГУР, у березні був закритий збір НБУ та ПриватБанку #ЛЮТИЙДОНАТ: 11 789 100 грн переказано на 11 безпілотників «Чаклун». 

За напрямком «Медична допомога» свій фандрейзинг закрив амбасадор UNITED24, астронавт Скотт Келлі: йому вдалося зібрати 650 000 $ на машини швидкої допомоги. Тим часом ще 31 реанімобіль, придбаний за кошти донорів, доставили у заклади охорони здоров’я України. 

Актор Марк Гемілл, виконавець ролі Люка Скайвокера, також наближається до завершення збору на розвідувальні дрони RQ‑35 Heidrun. У березні амбасадор UNITED24 зустрівся онлайн з українськими військовими. Вони обговорили потребу у безпілотниках та необхідність тримати Україну у фокусі уваги міжнародної спільноти. Ще один амбасадор UNITED24, Андрій Шевченко, завітав до дитячої лікарні «Охматдит», де зустрівся з маленькими пацієнтами.

Внесок постійного партнера платформи АВТ Баварія дозволив профінансувати відновлення чергового моста у Миколаївській області. Міст через річку Інгулець, зруйнований російськими військами у листопаді 2022 року, став восьмим мостом, який звели коштом донорів UNITED24.