ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

«Мій голос відбудовує» — спільний збір UNITED24 разом з alyona alyona та Jerry Heil, Visa й Ощадбанком

25.04.2024 · Події

Міністерство освіти і науки України, alyona alyona і Jerry Heil спільно з UNITED24, Visa й Ощадбанком розпочинають збір 10 000 000 гривень, щоб допомогти 250 дітям повернутися до навчання.

«Мій голос відбудовує» — спільний збір UNITED24 разом з alyona alyona та Jerry Heil, Visa й Ощадбанком

Учасниці «Євробачення-2024» alyona alyona та Jerry Heil перед від'їздом до шведського Мальме провели пресконференцію та оголосили про благодійний збір коштів «Мій голос відбудовує». Спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24, Visa та Ощадбанком артистки збиратимуть 10 000 000 гривень на відбудову Великокостромської гімназії у Дніпропетровській області. Перший внесок 100 000 $ прямо під час заходу зробила мережа мультимаркетів «Аврора».

На пресконференцію завітали вчительки гімназії Тетяна та Людмила, щоб підтримати артисток та передати їм копію дерев'яного ключа, який з 1977 року передають першокласникам на 1 Вересня як символ того, що тепер це їхня школа. Попри страшний обстріл, який зруйнував Великокостромську гімназію, ключ уцілів і тепер символізує зокрема й стійкість українців під час великої війни. Ще 23 копії цього ключа виготовили для учасників «Євробачення», які підтримають збір.

 

Цього року ми маємо відповідальну місію — не тільки гідно представити Україну на одному з найбільших музичних конкурсів світу, але й допомогти зібрати частину коштів на Великокостромську гімназію, яку зруйнувала російська ракета. Ми були дуже зворушені, коли отримали ключ від школи, і віримо, що заклик “Unlock the future for children” достукається до серця кожного, хто братиме участь в “Євробаченні.

зазначили alyona alyona і Jerry Heil.

За даними МОН, за два роки війни були пошкоджені 3583 навчальні заклади, а 394 — повністю зруйновані. Більшість постраждалих закладів (1888) — це саме школи. Вже два роки 917 800 учнів навчаються дистанційно.

Майже 2000 українських шкіл зруйновані внаслідок обстрілів. росія відібрала у наших дітей можливість не тільки здобувати якісну освіту, але й зростати в колі друзів. Завдяки спільному збору з alyona alyona та Jerry Heil ми зможемо привернути увагу світової спільноти до цієї проблеми та повернути дитинство 250 школярам з Великокостромської гімназії. Ми дуже вдячні нашому постійному партнеру “Аврорі” за перший внесок і хочемо спонукати всіх долучатися. Тож кожен, хто зробить внесок від 100 гривень на відбудову гімназії, матиме змогу взяти участь у розіграші персонального відеозвернення від alyona alyona і Jerry Heil.

прокоментувала Ярослава Гресь, координаторка платформи UNITED24.

Розіграш триватиме до 25 травня включно. Усі внески, переказані з використанням українських карток Visa та Ощадбанку, будуть подвоєні.  Кількість внесків від однієї людини необмежена.

Долучайтесь!

Переглянути проєкт