ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Розіграш мистецьких писанок «Дерево життя»

29.03.2024 · Анонси

Великодні писанки від українських митців з обʼєднання Ponad повертаються в оновленому дизайні та з благодійною метою. Цього разу на писанках відтворили неймовірно красиве дерево життя. У цей Великдень ви можете допомогти відбудувати українську школу та отримати одну з п’яти дивовижних писанок.

Розіграш мистецьких писанок «Дерево життя»

Дерево життя — стародавній символ надії та відродження, спільний для багатьох культур. Його можна зустріти на багатьох художніх творах, а тепер і на писанках, які мистецьке об’єднання Ponad створює з відстріляних гільз. Дизайн писанок створив Артем Гусєв, який раніше розробив дизайн для пачки солі з українського Соледара «Міць. Українська кам’яна». 

Мистецька писанка «Дерево життя» існує всього в п’ятьох екземплярах. Її неможливо купити, але можна виграти, зробивши на Великдень добру справу — пожертвувати від 24 доларів або євро на відбудову Великокостромської гімназії. 

До повномасштабної війни тут навчались 250 дітей. 11 жовтня 2022 року гімназію зруйнувала російська ракета. Зараз діти навчаються дистанційно і понад усе мріють повернутися в рідні стіни.

Кількість пожертв від однієї людини необмежена. Не забудьте вказати свою електронну адресу! Переможців оберуть за допомогою рандомайзера. Збір триватиме з 29 березня по 6 квітня (00:00 GMT-8) 2024 року.