ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ.

Всього зібрано: $ 0

Всього зібрано: $ 0

 · 

Амбасадори UNITED24 та американські лідери думок підписали звернення до Конгресу США

10.04.2024 · Амбасадори

За ініціативи професора Тімоті Снайдера амбасадори UNITED24 та інші лідери думок звернулись до Конгресу США із закликом надати Україні всю необхідну допомогу найближчим часом.

Амбасадори UNITED24 та американські лідери думок підписали звернення до Конгресу США

Ми не повинні підвести наших союзників. У всьому світі на нас дивляться і вірять, що Україна — це легкий вибір для нас. Це демократична країна, а ми стверджуємо, що підтримуємо демократії. Її солдати роблять для нас те, чого ми не можемо зробити самі. Україна воює самотужки, а не просить ввести американські війська. Те, що Америка має зробити, щоб підтримати Україну, є мінімумом. Якщо ми не зможемо виконати наші зобов’язання перед Україною, ніхто не повірить, що ми підтримаємо когось із наших союзників у майбутньому. Це послабить нас і покладе початок світу війни.

йдеться у відкритому зверненні, яке опублікувала CNN.

Серед тих, хто підписав звернення: історик Тімоті Снайдер, політолог Френсіс Фукуяма, актори Вігго Мортенсен, Міша Коллінз, Шон Пенн, Лієв Шрайбер і Марк Гемілл, акторки Гіларі Свенк, Барбра Стрейзанд, Кетрін Винник, Розаріо Довсон, кінорежисер  Дж. Дж. Абрамс, учасники гурту Imagine Dragons, співак Бред Пейслі, засновник World Central Kitchen Хосе Андрес, астронавт Скотт Келлі, та інші.

Дякуємо професору Снайдеру, нашим амбасадорам і всім, хто підтримав цю надважливу ініціативу.